Hovězí maso s paprikovou omáčkou

 

 

 

Suroviny pro 4 osoby

600 g předního hovězího (krk nebo kližka)
sůl
celý černý pepř
2 cibule
4 lžíce oleje
6 snítek tymiánu
4 lístky bobkového listu
50 g hladké mouky
3 červené papriky
1 žlutá paprika
4 jarní cibulky
200 ml smetany ke šlehání

 

 

Postup

1. Maso očistíme, nakrájíme na větší kostky a ze všech osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

2. V tlakovém hrnci rozpálíme olej a orestujeme na něm cibuli do světle hněda. Pak přidáme maso, osmahneme ho a zalijeme půl litrem vody. Přidáme polovinu tymiánu a bobkový list. Přiklopíme poklicí, uzavřeme a dusíme.

3. Po 30 minutách vaření hrnec otevřeme a zkusíme maso, zda je měkké. Pokud ano, maso vyjmeme a šťávu vyrestujeme na tuk. Výpek zaprášíme moukou, dobře promícháme, zalijeme opět půl litrem vody a přivedeme k varu.

4. Omyté papriky s jarními cibulkami nakrájíme nadrobno. Přidáme je do omáčky a vše pozvolna vaříme 15 minut. Nakonec vmícháme smetanu. Maso dáme prohřát do omáčky a při podávání ozdobíme zbylým tymiánem.

Doba přípravy: 60 minut. 1 porce asi 2315 kJ/553 kcal.
Pro přípravu Hovězího masa s paprikovou omáčkou jsme mimojiné použili Tlakový hrnec SMART z naší nabídky

 

      Hovezi-maso-s-paprikovou-om

 

 

recipes

S naším nádobím to bude hračka!

faq

Odpovědi na Vaše časté otázky !

partneri

Hledáme obchodní partnery

Proč nakoupit nádobí Aston?

PRASATKO

Věrnostní program

Věrnost se vyplatí! Ušetřete až 20% při opakovaných nákupech.

KALENDAR

Garance vrácení peněz

Zboží je možno vrátit do 90ti dnů

HODINY

Dnes objednáte, zítra odešleme.

Zboží expedujeme nejpozději následující den po přijaté objednávce.

PENEZENKA

Placení až po doručení.

Zboží zaplatíte až po doručení českou poštou.

Môžete nakupovať aj v SR

SK

Distributor pro ČR a SR

Aston CENTRAL s.r.o.
Makovského nám. 2
616 00 Brno
Tel: +420 841 041 841
e-mail: info@astoncentral.cz

 

 

 

 

Sledujte nás na facebooku

facebook

GoPay

gopay