Bifteky s česnekovým máslem

Ingredience:

4 kousky svíčkové, každý asi 170g
černý pepř a sůl
4 lžičky rostlinného oleje

na česnekové máslo:
100 g másla, necháme změknout při pokojové teplotě
2 oloupané a rozdrcené stroužky česneku
2 lžíce nadrobno nasekané čerstvé petrželky

1. Nejdříve si připravíme česnekové máslo, na které smícháme v malé misce změklé máslo, česnek a petrželku. Směs umístíme doprostřed papíru na pečení nebo plastové fólie, obalíme jím máslo a vytvoříme váleček o průměru asi 3 cm. Oba konce uzavřeme a necháme v lednici 1 hodinu tuhnout

2. Maso osolíme a opepříme. Ve velké pánvi se silným dnem rozehříváme na středně velkém plameni olej, dokud nezačne kouřit.

3. Maso vložíme do pánve. Polokrvavý steak se bude smažit 2 minuty na jedné a 3 minuty na druhé straně. Dobře propečený steak by měl být hotov za 3, respektive 4 minuty. Doba smažení závisí na tloušťce masa, proto se o míře propečení přesvědčíme malým ostrým řezem do středu jedné porce.

4. Z lednice vyjmeme máslo, vybalíme je a obal vyhodíme. Nakrájíme je na plátky a před podáváním jím poklademe jednotlivé porce.

Biftek s česnekovým máslem

recipes

S naším nádobím to bude hračka!

faq

Odpovědi na Vaše časté otázky !

partneri

Hledáme obchodní partnery

Proč nakoupit nádobí Aston?

PRASATKO

Věrnostní program

Věrnost se vyplatí! Ušetřete až 20% při opakovaných nákupech.

KALENDAR

Garance vrácení peněz

Zboží je možno vrátit do 90ti dnů

HODINY

Dnes objednáte, zítra odešleme.

Zboží expedujeme nejpozději následující den po přijaté objednávce.

PENEZENKA

Placení až po doručení.

Zboží zaplatíte až po doručení českou poštou.

Môžete nakupovať aj v SR

SK

Distributor pro ČR a SR

Aston CENTRAL s.r.o.
Makovského nám. 2
616 00 Brno
Tel: +420 841 041 841
e-mail: info@astoncentral.cz

 

 

 

 

Sledujte nás na facebooku

facebook

GoPay

gopay